PRESENTACIÓ

Benvinguts a la Marató Fotogràfica del Priorat!

Si t’agrada la fotografia i el nostre paisatge, reserva’t el cap de setmana del 16 d’abril. No te’n penediràs!

Des del Centre d’Activitats Montsant Natura, a Cornudella de Montsant, pretenem contribuir en la difusió dels valors naturals, culturals i paisatgístics que ens defineixen com a municipi i com a comarca. És per això que organitzem aquest esdeveniment i t’animem a participar-hi!

La Marató Fotogràfica del Priorat no només pretén ser un rally fotogràfic a nivell comarcal, sinó una trobada d’amants de la fotografia en general i també, com no, del nostre preuat paisatge.

En què consisteix aquest certamen? Doncs és ben senzill. Es tracta d’un concurs de fotografia en el que tots els participants tindran les mateixes hores per realitzar les fotografies, les mateixes condicions de llum, etc. I el mateix marc geogràfic: el paisatge del Priorat.

L’objectiu que perseguim organitzant aquesta Marató Fotogràfica és donar a conèixer diferents llocs de la comarca i potenciar la pràctica activa de la fotografia. D’altra banda, amb aquesta primera edició del certamen pretenem també recolzar la candidatura del paisatge agrícola del Priorat com a Patrimoni Mundial per la Unesco.